april 15, 2019 Anna Frankowska

Ny meny!

Förrätter

Pocherade Ankägg från Västansjö 119:- 

Grön sparris, hollandaisesås, persiljeolja

L,V

Marinerad Oxfilé 129:-

Päron, valnötter, honung

L

Karamelliserad Persiljerot 85:-

Anis, apelsin, jordärtskocksmousse

L,V

Varmrätter

Svensk Oxfilé 359:-

 Rödbeta och potatisgratäng, grönkål, rödvinssås med peppar

L

Dagens Master Fisk 225:-

Potatispuré med mandarin, surkål med honung, saffransås

L

Guldskeds Hemmagjorda Burgare 185:-

Syrad rödlök, pommes frites, aioli, BBQ

G,L

Svensk Fläskfilé 245:-

Jordärtskockor, hallon, selleripuré, kakao, potatisfondant, rödvinssås

L

Fagersta Jätteschnitzel 195:-

Stekt ägg, smörstekt potatis, stekt kål, aioli

G,L

Röd Risotto 169:-

Rödbetor, getost, nötter, ruccola, parmesan

L

 Barnmeny

Guldskeds Hemmagjorda Burgare 85:-

Pommes frites, tomat, aioli

G,L

 Mormors Pannkakor 65:-

Färska frukter, vispad grädde, sylt

G,L,V

Efterrätt

Brownie i Whiskysås 95:-

Pistaschnötter, chili, hallon, bär

L,V

Dekonstruktion av cheesecake 85:-

 Mascarpone, färska frukter

G,L,V

Ostbricka – Dela med en vän 169:-

Ekologiska kex, lingon & druvor

G,L,V

G- Innehåller Gluten

L- Innehåller Laktos

V- Vegetariskt

Guldsked i Fagersta

Vi lagar mat från naturliga råvaror, utan tillsatser och smakämnen.